Zomerweekend Zelfliefde

In de mooie natuur van de duin- en bollenstreek nodigen wij je graag uit om terug te komen bij jezelf. Kom je meegroeien in zelfliefde?


In een groep vrouwen mag je jezelf ontmoeten, gewoon zoals je bent en ten diepste ervaren dat dat precies goed is. Samen komen we tot meer zelfinzicht, maken we stappen in zelfacceptatie én vieren we iedere stap die we zetten in zelfliefde. Gun jezelf een Zomerweekend vol Zelfliefde!


Aankomen, verstillen, bewegen, yoga, dansen, inspireren, luisteren, genieten van gezonde en pure maaltijden, leren, verzachten, in je kracht komen, wandelen, gesprekken, zwemmen, slapen, wakker worden, eten, verteren, momenten van samen en van alleen. Als de golvende bewegingen van de zee, ervaren we de golvende bewegingen van het leven. De kunst is mee te bewegen en steeds weer durven afstemmen wat nodig is én daar gehoor aan durven geven.

Dit Zomerweekend Zelfliefde wordt door Bewust Bollenstreek georganiseerd en gedragen door Esther Augustinus (YogaByEsther) en Angela Roelen (LiefdeWerk en inspirator Bewust Bollenstreek).


Over de locatie Healjezelf

We zijn te gast op een prachtige vrijstaande locatie met de passende naam Healjezelf in Noordwijkerhout. Een fijne ruimte voor de yogalessen en de workshops, maar ook om met elkaar te eten. Rondom de locatie is een grote tuin, waar je je eigen kleine tentje kunt opzetten. Wil je graag een tentje lenen of delen? Dat kun je aangeven in het inschrijfformulier. Samen zoeken we naar mogelijkheden.
Een andere overnachtingsmogelijkheid is om het houten chalet in de tuin te delen met 3 andere vrouwen. Met 2 stapelbedden en een keukenblokje in sfeervolle, rustieke setting.


Praktisch

Max. 12 vrouwen (4 in chalet, 8 in eigen/geleend/gedeeld tentje)

Data: 25 t/m 28 juli of 29 augustus t/m 1 september

€ 385 incl. alle gezonde vega maaltijden en onbeperkt thee
€ 425 chalet


Aanmelden

Meer informatie op de agenda van www.bewustbollenstreek.nl

Copyright © All Rights Reserved     Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga