Kom in je Vrouwenkracht

Copyright © All Rights Reserved Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga

 

Zo 3 juni 2018 14.00-17.00u

Workshop "Kom in je Vrouwenkracht"

Lovte, Loosterweg 4a, Voorhout

 

Wil jij je hart volgen? Doen wat past bij jou? Als de hartgedragen vrouwelijke energie in ons stroomt, komen we werkelijk in onze Vrouwenkracht te staan. We zijn geen man, hoeven niet ons "mannetje" te staan, maar we mogen wel leiding nemen over ons eigen leven, onze verbindende kwaliteiten toepassen, onze intuïtie volgen.

Deze workshop gaan we aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen en dat in een groep met vrouwen.

 

Pas je je nu nog aan, maak je je onnodig klein of zelfs onzichtbaar? Trek je je aan wat anderen van je vinden? Voel je soms dingen aan, maar durf je nog niet op deze intuïtie te vertrouwen? Je hebt misschien geleerd om af te stemmen op je hoofd in plaats van op je hart. Wat ligt er toch veel oude pijn opgeslagen in de vrouwenlijn, die lange lijn van vrouwen waar we uit voortgekomen zijn. Hoe is dat bij jou?

 

Aan de slag

 

We gaan aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen. Het werken met Opstellingen is het werken met energie. Een methode die blootlegt hoe verbindingen zijn, hoe de energie stroomt (of niet..).

In plaats van erover praten, leer je met Opstellingen vooral te VOELEN. Door verbindingen (of de afwezigheid ervan) te VOELEN, worden we ervan BEWUST. En pas als we ervan bewust worden, kan er van binnenuit iets veranderen. Dus niet met je hoofd, maar met HART en ZIEL.

 

Ik merk steeds weer op dat er veel pijn zit in de vrouwenlijn. In de lijn van vrouwen, generaties voor je, zijn veel tranen niet gehuild. In die generaties was weinig plek voor verdriet of kwetsbaarheid. Er werd vooral veel ingeslikt. Het werd als het ware ingeslikt in het familiesysteem. En daar kun je behoorlijk last van hebben. Ja, ook van generaties terug. Je maakt immers onderdeel uit van je familiesysteem.

 

Voel hoe de verbinding is met jouw moeder, op zielsniveau. Hoe is dat tussen haar en haar moeder, en haar moeder en...? Dit alles heeft een effect op jou, hoe jij nu staat in je leven. Tenminste, als je hier nog niet BEWUST van bent.

 

In een Opstelling kan een verborgen verhaal naar boven komen, waardoor dit gezien en gevoeld kan worden. En dat geeft ruimte. Ruimte aan jou om je leven te leven zoals dat past bij jou, van binnenuit. Zonder zwaarte, schuld, schaamte, verdriet dat misschien nog opgesloten lag in de familielijn.

 

Inhoud van de workshop

 

Na een introductie over het werken met Opstellingen en het thema van deze workshop "Vrouwenkracht", doen we één grotere Opstelling. Daarna gaan we uiteen in groepjes. Deze workshop is dus niet als je alleen maar komt kijken, maar juist voor de mensen die echt ZELF ACTIEF aan de slag willen.

 

Tussendoor is er pauze (met thee en lekkers), waarna we na een Opstelling als voorbeeld, weer uiteen gaan in groepjes. Natuurlijk ronden we de workshop samen, in verbinding, met elkaar af.

 

Doel

 

Mijn doel is om de liefde te laten stromen. Met hart en ziel ben ik een liefdewerker. Dat doe ik met individuele coaching, verbindende communicatie, en de kracht van Opstellingen.

 

Wat is de waarde die jij uit de workshop kunt halen?

 

Ruimte, lichtheid, energie, liefde. Juist door naar blokkades, zwaarte, pijn, toe te gaan. Dat klinkt tegenstrijdig. We zijn als mens geneigd om "negatieve" emoties en gevoelens niet te willen, ze weg te drukken, in te slikken, negeren... (denk aan onze veelal hardwerkende moeders en grootmoeders). Steeds weer verwonder ik mij over de kracht van Opstellingen. Als we de moed opbrengen om er naartoe te durven gaan, haalt dat druk van de ketel, komt er verlichting, lucht, ruimte in het familiesysteem en daarbij ook in jou.

 

Je helpt daarbij ook de vrouwen voor je en de vrouwen na je (denk aan je eigen dochters) met dit grote opruimwerk, wat het werken met Opstellingen is. Ga je mee, samen in een groep vrouwen, onze vrouwenlijn ont-dekken? Leer weer meer vertrouwen op jouw eigen Innerlijke Wijsheid, kom in jouw eigen Vrouwenkracht.

 

Maandelijks

Iedere maand is er een workshop Opstellingen met een wisselend thema. Hou deze website in de gaten of vraag mijn nieuwsbrief aan, als je op de hoogte wilt blijven. Je kunt ook de agenda van Bewust Bollenstreek raadplegen.

 

Praktisch

 

Aanmelden: angela@liefdewerk.info

Je ontvangt daarna een factuur voor de bijdrage van € 30 excl btw.

Na betaling ontvang je een bevestiging van je deelname aan deze workshop.