Workshops

Zo 29 juli 14.00-17.00u

 

Workshop "Jouw Zielsverlangen" Aanmelden: angela@liefdewerk.info

 

Waar verlang je naar? Is dat rust, vertrouwen, focus, liefde? Wil je jezelf zichtbaar maken? Gehoord worden? Of....

Onder al onze dagelijkse keuzes, ligt ook een verlangen. Klopt dat met elkaar? Leef je het leven wat past bij jou? Doe je werk waar je hart sneller van gaat kloppen, heb je relaties die een weerspiegeling zijn van jouw verlangen? Of.....

Voel je je onzeker, onrustig, eenzaam, of weet je niet wat je wilt? Wil je je HART VOLGEN en meer bezield leven?

Dan is er LiefdeWerk aan de winkel!

 

 

Aan de slag

 

We gaan aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen. Het werken met Opstellingen is het werken met energie. We hebben niet altijd geleerd om gezond om te gaan met onze gevoelens en emoties. In de generaties voor ons was weinig plek om te voelen, was er niet altijd ruimte voor verdriet of kwetsbaarheid. Er werd vooral veel ingeslikt. Dat zorgt ervoor dat energie stagneert. Ook in jou. Dat kun je voelen als zwaarte, benauwdheid, of bijvoorbeeld onrust. En daar kun je behoorlijk last van hebben.

In plaats van hierover te praten, leer je met Opstellingen vooral te VOELEN. Voel hoe het is om een verlangen te hebben, maak er contact mee. Is het diep weggestopt, kijk je het niet aan? Heb je last van oude patronen, zoals jezelf klein of onzichtbaar maken? Dit alles heeft een effect op jou, hoe jij nu staat in je relaties, je werk, je leven.

 

Met het diepe krachtige werken met Opstellingen word je BEWUST van deze patronen, waardoor je werkelijk kunt veranderen. Niet met je hoofd, maar met HART en ZIEL.

 

 

Inhoud van de workshop

 

Na een introductie over zielsverlangen geef ik een Opstelling als voorbeeld. Daarna gaan we uiteen in groepjes. Deze workshop is dus niet als je alleen maar komt kijken, maar juist voor de mensen die echt ZELF ACTIEF aan de slag willen. Een workshop waar je veel uit kunt halen, voor de echte liefdewerkers onder ons.

 

Tussendoor is er pauze (met thee en lekkers), waarna we na een Opstelling als voorbeeld, weer uiteen gaan in groepjes. Natuurlijk ronden we de workshop samen, in verbinding, met elkaar af.

 

 

Doel

 

Mijn doel is om de liefde te laten stromen. Zo leef ik naar mijn zielsverlangen, want met hart en ziel ben ik een liefdewerker. Dat doe ik met individuele coaching, verbindende communicatie, en de kracht van Opstellingen.

 

Wat is de waarde die jij uit de workshop kunt halen?

Ruimte voor jou om keuzes te maken die kloppen met wat leeft in je hart. Dan kun je vrij leven met hart en ziel, zonder zwaarte, schuld, schaamte of verdriet. Een workshop Opstellingen geeft kans op een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Durf je de eerste stap te zetten? Geef je dan op!

 

Pas als de liefde stroomt in jou kan het onvoorwaardelijk overstromen naar anderen en in alles wat je doet. Dat noem ik LiefdeWerk!

Je bent het meer dan waard.

 

 

Praktisch

 

Datum: Zondag 29 juli 14.00-17.00u, inloop vanaf 13.45u

Locatie: Gezondheidscentrum Lisse aan de Julianastraat 1B

Bijdrage: € 30 excl btw.

 

Aanmelden: angela@liefdewerk.info

 

Na betaling ontvang je een bevestiging van je deelname aan deze workshop.

 

 

Copyright © All Rights Reserved Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga