Workshops

Copyright © All Rights Reserved Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga

Zo 29 april 2018 14.00-17.00u

Workshop "Leve de Liefde"

 

Heb je een liefdesrelatie die niet zo lekker loopt? Heb je geen lief, maar zou je die wel graag willen? Bindingsangst? Verlatingsangst? Loop je in relaties met vrienden/kennissen/collega's steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Wil je meer bezield leven? Werken met passie? Dan is er LiefdeWerk aan de winkel!

 

Aan de slag

 

We gaan aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen. Een methode die blootlegt hoe verbindingen zijn. In plaats van erover praten, leer je met Opstellingen vooral te VOELEN. Voel hoe het is om een afwezige partner te hebben, geen partner te hebben, geen contact te kunnen maken met je verlangen, of last te hebben van oude pijn. Dit alles heeft een effect op jou, hoe jij nu staat in je relaties, in je leven. Tenminste, als je hier nog niet BEWUST van bent.

 

Door verbindingen (of de afwezigheid ervan) te VOELEN, worden we ervan BEWUST. En pas als we ervan bewust worden, kan er van binnenuit iets veranderen. Dus niet met je hoofd, maar met HART en ZIEL.

 

Het werken met Opstellingen is het werken met energie. Ik merk steeds weer op dat er veel pijn zit in de vrouwenlijn. In de lijn van vrouwen, generaties voor je, zijn veel tranen niet gehuild. In die generaties was weinig plek voor verdriet of kwetsbaarheid. Er werd vooral veel ingeslikt. Het werd als het ware ingeslikt in het familiesysteem. En daar kun je behoorlijk last van hebben. Ja, ook van generaties terug. Je maakt immers onderdeel uit van je familiesysteem.

 

In een Opstelling kan een verborgen verhaal naar boven komen, waardoor dit gezien en gevoeld kan worden. En dat geeft ruimte. Ruimte aan jou om je leven te leven zoals dat past bij jou, van binnenuit. Zonder zwaarte, schuld, schaamte, verdriet dat misschien nog opgesloten lag in de familielijn.

 

Inhoud van de workshop

 

Na een introductie over liefde (lees ook passie, missie, verlangen!) geef ik een Opstelling als voorbeeld. Daarna gaan we uiteen in groepjes. Deze workshop is dus niet als je alleen maar komt kijken, maar juist voor de mensen die echt ZELF ACTIEF aan de slag willen. Een workshop waar je veel uit kunt halen, voor de echte liefdewerkers onder ons.

 

Tussendoor is er pauze (met thee en lekkers), waarna we na een Opstelling als voorbeeld, weer uiteen gaan in groepjes. Natuurlijk ronden we de workshop samen, in verbinding, met elkaar af.

 

 

Doel

 

Mijn doel is om de liefde te laten stromen. Met hart en ziel ben ik een liefdewerker. Dat doe ik met individuele coaching, verbindende communicatie, en de kracht van Opstellingen.

 

Wat is de waarde die jij uit de workshop kunt halen?

 

Ruimte, lichtheid, energie, liefde. Juist door naar blokkades, zwaarte, pijn, toe te gaan. Dat klinkt tegenstrijdig. We zijn als mens geneigd om "negatieve" emoties en gevoelens niet te willen, ze weg te drukken, in te slikken, negeren... (denk aan onze hardwerkende moeders en grootmoeders). Steeds weer verwonder ik mij over de kracht van Opstellingen. Als we de moed opbrengen om er naartoe te durven gaan, haalt dat druk van de ketel, komt er verlichting, lucht, ruimte in het familiesysteem en daarbij ook in jou. Ruimte voor de LIEFDE! Ruimte om je open te stellen voor een nieuwe lief, de banden aan te halen met je partner, anders te communiceren met je collega's, of om eindelijk werk te maken van je roeping.

 

Mijn moeder zei altijd "Liefde is een raar ding". Mijn dochter antwoordde ooit op mijn vraag, wat is liefde: "Liefde is alles!" Dat is mijn vrouwelijke bedding. De waarheid ligt in het midden, in beiden. Zullen we de Liefde deze workshop beter gaan begrijpen, door alles te durven aan te zien, te doorvoelen? Als liefde dan "Alles" is, mag je jezelf WAARD vinden om deze te ervaren.

 

Leve de Liefde!

 

Aanmelden: angela@liefdewerk.info

Je ontvangt daarna een factuur voor de bijdrage van

€ 30 excl btw. Na betaling ontvang je een bevestiging van je deelname aan deze workshop.