Vrouwencirkels

Vrouwencirkels

 

In vroeger tijden kwamen vrouwen samen om elkaar te ondersteunen op hun levenspad. Het lijkt soms wel alsof we ons werkelijke vrouw-zijn zijn vergeten. Vrouw-zijn staat voor mij voor innerlijke wijsheid, intuïtie, creativiteit, sensualiteit, ons vermogen tot reflectie. En onze durf om kwetsbaar te zijn toont onze ware vrouwenkracht.

 

Het is tijd om als vrouwen elkaar weer op te zoeken, om elkaar te ondersteunen in ons bewustwordingsproces. Leren om meer te leven vanuit het hart, keuzes te maken die passen bij jou. De vrouwelijke energie is nodig om balans in jezelf (en daarmee in de wereld) te brengen. Dat is voor mij de reden om de traditie van vrouwencirkels in ere te herstellen. Wij vrouwen mogen weer in onze eigen kracht komen.

 

We komen samen om te delen, elkaar te inspireren, zodat we met elkaar mogen groeien naar een bewuster leven. Bewust van wie je werkelijk bent, wat je wilt en hoe je daar vorm aan kunt geven in je leven. Bewust van ons vrouw-zijn. De cirkel van vrouwen is een veilige plek om je masker af te zetten. Je wordt uitgenodigd om steeds meer jezelf te zijn.

 

De invulling van de avonden ontstaat heel natuurlijk, door wat een ieder op dat moment wil inbrengen. Met groot respect voor elkaar. We starten met een rustige meditatie. Even aankomen bij jezelf, waarna we vanuit deze rust werkelijk verbinding kunnen maken met elkaar. Waar nodig wordt coaching en het bijzondere werken met familieopstellingen ingezet.

 

Ik ontmoet je graag in deze kring van vrouwen.

Vrouwencirkels 2018

 

Vrijdagavond 19.30-21.30, om de week

 

  • Laagdrempelig, je kunt per avond instappen
  • Aanmelden mail/app: angela@liefdewerk.info / 06-22329846
  • Max. 8 vrouwen per cirkel
  • Bijdrage: € 15 per bijeenkomst
  • Je kunt dit bedrag contant, gepast betalen of vooraf overmaken.

Copyright © All Rights Reserved Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga