Satsang

Vr 21 december 19.30-21.30u


Satsang in teken van kerstEen satsang is een samenzijn in een inspirerende sfeer. Het woord "satsang" betekent letterlijk "in waarheid bij elkaar komen". Je wordt deze avond uitgenodigd om op zoek te gaan naar jouw eigen waarheid.


Dat doen we met ontspanningsoefeningen, meditatie en samen zingen van mantra's. Mantra's zijn liederen in het sanskriet, de taal uit het oude India. Het zingen van de mantra's hebben een bijzondere werking. Het versterkt de verbinding met je ware zelf en daarmee ook de verbinding met elkaar. Een satsang is een warm samenzijn, dat het hart opent! Je wordt geïnspireerd vanuit de yogafilosofie. Deze satsang in het Gezondheidscentrum wordt georganiseerd door Marjan Suijten en mij en staat in het teken van de kerstviering.


Met kerst vieren we de geboorte van het licht. Hoe staat het met jouw eigen innerlijk licht? Durf jij je licht al helemaal te laten stralen? Wat houdt je nu nog tegen? Wat helpt je? We delen, lezen voor, inspireren elkaar en gaan ook praktisch aan de slag met ontspanningsoefeningen en meditatie.


Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Ook voor mensen die onbekend zijn met yoga of met mantra's. De tekst van de mantra's wordt uitgedeeld. Bovendien zijn ze kort en worden vaak herhaald. Nog schroom om te zingen? Luisteren mag ook!


Laat je inspireren en verwarmen!


Pas als de liefde stroomt in jou kan het onvoorwaardelijk overstromen naar anderen en in alles wat je doet. Dat noem ik LiefdeWerk! Je bent het meer dan waard.Praktisch


Datum: Vrijdag 21 december 19.30-21.30u

Locatie: Gezondheidscentrum Lisse aan de Julianastraat 1B

Bijdrage: € 10


Aanmelden bij Gezondheidscentrum Lisse

Copyright © All Rights Reserved     Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga