Leeskring Levenskunst

Vr 2 november 10.30-12.00u

 

Leeskring Levenskunst

 

Ik begeleid deze leeskring bij Grimbergen Boeken in Lisse, waarin we boeken bespreken in de filosofie, esoterie en psychologie.

In tegenstelling tot andere leesclubs van Grimbergen kun je geen vast lid worden van deze groep. De onderwerpen lopen uiteen, en je kunt per lezing bezien of je daarbij wilt aansluiten. Ook de momenten lopen uiteen: Eén keer in de 8 a 10 weken. Aanmelden kun je via www.grimbergenboeken.nl.

 

Het boek wat we bespreken is Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Hij beschrijft op praktische wijze een andere manier van communiceren, waarbij we meer in verbinding komen met onszelf én met de ander.

 

Het is aan te raden het boek vooraf te lezen! Het is niet verplicht het boek aan te schaffen (bibliotheekboek kan ook), maar mocht je het willen aanschaffen: het boek is bij Grimbergen te koop voor € 19,95. Laat het even weten, dan zorgen ze dat het op tijd voor je klaar ligt.

 

De toegang voor de Leesclub is vrij. Er is een potje voor een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee, en na afloop ruimen we even op met z'n allen.

 

 

Pas als de liefde stroomt in jou kan het onvoorwaardelijk overstromen naar anderen en in alles wat je doet. Dat noem ik LiefdeWerk! Je bent het meer dan waard.

 

 

Praktisch

 

Datum: Vrijdag 2 november 10.30-12.00u

Locatie: Boekhandel Grimbergen, 't Vierkant, Lisse

Bijdrage: gratis

 

Aanmelden bij boekhandel Grimbergen

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga