Over mij


Even voorstellen...Ik ben Angela Roelen en woon in Lisse, samen met mijn twee tienerdochters. Ik geniet daar van de rust van een dorpje, de nabijheid van de duinen en de zee. Ik stap graag op de fiets en vind het ook fijn om uit te waaien langs het strand. Ik kom niet uit Lisse, maar wel uit de bollenstreek. Ik ben geboren in 1968 in Vogelenzang, als dochter van een schilder en een huisvrouw, in een gezin met 6 kinderen.
Ook ik heb een turbulente periode meegemaakt in mijn leven. Een moeilijke periode, maar waar ik nu heel dankbaar voor ben. Het heeft mij zoveel geleerd. Na een emigratie, remigratie en scheiding, waar ik makkelijk overheen leek te stappen, kwam ik pas na een paar jaar toe aan het verwerken ervan. Er kwamen zoveel gevoelens en emoties op mij af, die ik zoveel jaar had weggestopt, dat ik mijn balans kwijtraakte. Ik ben toen op zoek gegaan naar mijzelf. Waar word ik blij van? Wat hoort bij mij? Hoe was het om op te groeien in een groot gezin? Wat heb ik daarvan meegenomen in mijn volwassen leven? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn kwetsbaarheden? Wat vind ik belangrijk in het leven? Kortom... wie ben IK?


Op veel vragen heb ik inmiddels een antwoord gekregen. Door zelfonderzoek, coaching en yoga, maar zeker ook door de opleidingen die ik heb gevolgd. Een zoeker blijf ik altijd. Gelukkig maar, dat houdt mij in beweging. Wel heb ik mijn "zelf" gevonden. Er is innerlijke rust en balans IN mij. Ik kan daardoor meebewegen met het leven. Nu help ik graag anderen in hun zoektocht. Met dat doel heb ik mijn praktijk LiefdeWerk opgezet.


Mijn focus ligt op persoonlijke ontwikkeling door verbinding te maken/herstellen, zodat de liefde weer kan gaan stromen. In mijn praktijk staat coaching en yoga voor de verbinding met jezelf en met familieopstellingen maak je verbinding met je voorouders en alles wat ons met elkaar verbindt. Spiritualiteit (als in "wat geeft jou het leven zin"?) vormt daarbij een belangrijke basis. Mijn hooggevoeligheid geeft richting in mijn leven en dus ook in mijn werk. Ik heb geleerd van deze kwetsbaarheid een kracht te maken en wil dat graag ook anderen leren. In de begeleiding van cliënten is mijn intuïtie een onmisbaar instrument.


Ik ontmoet je graag in mijn praktijk LiefdeWerk!

Naast mijn praktijk

 • Gezinscoach

Humanitas Home-Start

 • Persoonlijk begeleider

Humanitas Samen Optrekken

Humanitas Samen Optrekken

 • Jongerencoach Fioretti Hillegom          Key to Success (Jes Rijnland)
 • Coachbegeleider                                Key to Success (Jes Rijnland)


"Liefde begrenst niet,

liefde verruimt je horizon,

je kunt duidelijk zien wat buiten is en nog

duidelijker de donkere plekken in je hart"           van Paulo Coelho


Opleiding

 • Psychologie in de Praktijk

(Sonnevelt Opleidingen)

 • Levenscoach opleiding (HBO)

(Sonnevelt Opleidingen)

 • Familieopstellingen

(Hylke Bonnema)

 • Yogadocentenopleiding

(DevaDeva)

 • Meditatieopleiding

(DevaDeva)

 • Mindfulness training

(Villa Uitzicht Haarlem)

 • Workshop Shiatsu massage:

verwerken van emoties

 • Workshops Familieopstellingen

bij collega's


Copyright © All Rights Reserved     Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga