Familieopstellingen

Familieopstellingen doen de liefde weer stromen


Wat is een familieopstelling?


Met een familieopstelling krijg je helder inzicht in relaties binnen je familie (soms generaties terug), die onbewust een effect hebben op jouw leven vandaag. Loop je vast in de liefde, je werk of ervaar je andere knelpunten? Dan kun je een vraag inbrengen.


Vervolgens kies je uit een groep mensen, iemand die als representant jouw plek inneemt. Ook kies je mensen die jouw familieleden representeren, die belangrijk zijn voor je vraag. Je kunt ook een thema laten opstellen, zoals jouw "zielsverlangen".


Datgene wat tot dan toe verborgen voor je was, waar je dus onbewust van was, ontvouwt zich, als een levend schilderij. Op een bepaald moment neem jij je eigen plek in de opstelling in. Om zo de emoties en gevoelens te doorvoelen en te laten inwerken op je ziel.


Ik werk met de nieuwe, stille methode, waardoor de opstelling krachtig is en de helende werking op de ziel dieper.
De werking van familieopstellingen


Naast het inzicht dat je hebt verkregen, vindt er heling plaats op een dieper niveau. Dat gebeurt soms ook bij familieleden die je hebt opgesteld, die op dat moment dus niet daadwerkelijk aanwezig waren. Blokkades worden weggehaald, je voelt je ruimer en de liefde kan gaan stromen. De liefde in jezelf, die weer kan overstromen naar je geliefden, je werk en naar alles wat je nog gaat ondernemen in dit leven.Spirituele ervaring


Uit een familieopstelling blijkt de verbondenheid met jouw voorouders, de familieziel. Die verbinding is zo duidelijk zichtbaar en voelbaar dat het bijzonder is om mee te maken. Het maakte de eerste keer diepe indruk op mij. Het heeft de manier waarop ik naar het leven kijk, veranderd.

Individuele opstelling


Vind je het prettiger om een familieopstelling zonder representanten te doen? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een individuele opstelling. Dit is net zo'n krachtig middel, waarvoor ik verschillende methodes hanteer. Je voelt hoe je je eigen plek inneemt in het familiesysteem. Als er een relatie is waar de liefde niet stroomt, wat het knelpunt is in het systeem, zet ik mijzelf in als representant. Zo kunnen we samen dit patroon naar boven halen en werkelijk doorvoelen. Ook hier kunnen we thema's inzetten als 'je roeping', 'zielsverlangen' of 'ziekte'.

Workshops 2018/2019


Maak werk van je werk!

Speciaal voor blije, authentieke ondernemers met zelfvertrouwen!


  • woensdag 19 december
  • dinsdag 15 januari
  • donderdag 21 februari
  • maandag 18 maart
  • woensdag 17 april
  • dinsdag 21 mei
  • donderdag 20 juni19.15u - 22.00u


Vooraf inschrijven: angela@liefdewerk.info.


Deze workshops zijn in groepen van max. 6p.


Bijdrage: € 30 pp ex BTW, daarvoor ontvang je van tevoren een factuur.


Tijdens deze workshops gaan we actief  met collega-ondernemers aan de slag. De workshops worden als heel bijzonder ervaren en geven een mogelijkheid tot versnelde persoonlijke groei en dus ook in je ondernemerschap!


Wil je op de hoogte blijven van dit soort workshops Opstellingen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief!

Tarieven


  • Workshop                                  € 30


  • Individuele familieopstelling

sessie van 1,5 uur     € 90Dit is exclusief 21% BTW.


Afzeggen 24 uur van tevoren, anders wordt de afspraak in rekening gebracht.Daan van Kampenhout verwoordt het mooi in zijn boek "De tranen van de voorouders":


"De tranen van degenen die voor ons leefden, waren niet zomaar opgedroogd na hun dood, maar leven voort in onze lichamen. Wij, de levenden, zijn het lichaam van onze voorouders, en in ons lichaam dragen we alle tranen mee die zij nooit konden huilen. En als we hun tranen door ons heen laten vloeien wordt er iets heel gemaakt, dan beleven we een moment van het heel maken van de wereld."

Copyright © All Rights Reserved     Liefdewerk, praktijk voor coaching, familieopstellingen en yoga